Onsdag

Idag skrev jag två prov, matte och engelska. Kanske borde skrivit lite mer på engelskan, men jag orkar faktiskt inte bry mig om det nu. Fick G på matten.

Gick på hälsokontroll, jag mår bra. Ser och hör och så. Har gått ner lite sen 7:an och växt en centimeter. Fick veta att pappa skulle vara 1.72 om han var kvinna, haha! Kortare än jag, jag är 1.73.

Imorgon slutar vi vid lunch, superskönt! Och på fredag så är det ingen vanlig skoldag, utan det är... åka till riksdagen-dag. Utflyktsdag? Det hade man ju på dagis. Sak samma, vi ska till riksdagen iallafall! Och så ska vi äta på Donken. ^^  

Och sen är det helg :D

Och sen är det lov :D

Och på torsdag är det D-day :D


Jävla Sverige

Jag har varit i stallet och halvt förfrusit mig, börjar få tillbaka kroppsvärmen lite nu. Skönt. Det är lite läskigt när man ser hur mycket snö det är på ridhustaket (särskilt som massa snö ramlar ner i ridhuset), det är ju massor av tak som rasat, bl.a ett ridhustak...


Apropå snö och kyla!


Alex reads Twilight


Gissa

Vet ni vad som händer imorgon? Gissa!

Das ist so cool



"Dessa platser är reserverade för Tokio Hotel-fans"!

http://tokiohotelofficial.ning.com/profiles/blogs/tokio-hotel-at-the-airport-of#comments

Melodifestivalen

Såg ni på Melodifestivalen igår? Det gjorde jag. Jag såg inte förra gången, eftersom att jag inte orkade med skitlåtarna, det är som tortyr för öronen. Min igår tänkte jag att det är ju faktiskt Melodifestivalen. Det är ju inte musiken som är det viktiga. Det är underhållningen.
Tyvärr så är ju underhållningen skit den också. Skämten är under all kritik. Jag skrattar åt allt annars, men skämten som är med i Melodifestivalen får mig inte äns att le.
Och det är så stelt och tillgjort! Särskilt Meltzer falska skratt hela tiden stör mig.

Melodifestivalen får två tummar ner.

Fast Blue Man Group var skitcoola. Så en och en halv tumme ner då, man måste vara rättvis.

Man måste ta LOTR seriöst


Dem är aggressiva, di små


Prao

Ja jsu det, har inte skrivit om sista praodagen. Det gick bra, det var rätt lugnt. Var med på vattengympa (det var jag och tio tanter hehe).
Annars hände inte så mycket xD

Ah, juste. Frickin' tåg. Tänkte att "jag hinner inte med tåget som går 17 över, så jag kan ta det lugnt" och gick, lugnt, till stationen. Precis när jag fått min remsa stämplad såg jag att 17 över tåget åkte iväg, 24 över. Jag säger ju det, det har blivit en tradition att jag precis missar tåget. Och sen fick jag sitt där och vänta i hundra år. Tåget som skulle gå 32 var tjugo minuter försenat. Lite lagom roligt.
Jag kom hem i alla fall. Utan att förfrysa mig till och med.

Ich liebe klipp



'Ahoy Warshawa' und.. und.. euhm, 'jak.. jak lam' ne...





Laaaaaaa


Sexy hexy!

Liebe kinder...


SWEET HOME ALABAMA!


Yess, jag har letat efter den här


Titta vad söt, hehe

:happyrun:

Backwards

Vet inte varför jag lägger upp det här egentligen, haha. Men det låter så knäppt. Typ som turkiska.


:3


Prao

Näst sista dagen på praon! Vid 12 var det typ fem pers inne i simhallen. Busy busy! *host*
Näe men, nu när jag vet hur allt går till och hittar och så finns det inte så mycket att göra. Putsade speglar, dammade och sopade uppe på relaxen. Kollade lite på när simskolorna hade avslutning (kände igen några av barnen som jag hjälpte till med i tisdags). Fick gå tidigt, runt 13. Missade tåget som gick 17 över med typ tre sekunder (känner att det börjar bli en tradition...).

Ja, har inte så mycket mer att berätta. Är så himla trött! Tvärsomnade när jag kom hem igår, men lyckades hålla mig vaken idag. Man blir så pigg mot kvällen annars.

God natt! Eller typ. Jag ska stänga av datorn iallafall. Finns ju ingen anledning att sitta vid datorn nu när jag kollat klart på Skins... :( Hehe, nä men... Jag får hitta något nytt att kolla på. Ska börja kolla på Greys Anatomy från början tror jag. Sen ska jag nog kolla på Skins också, på den nya generationen. Men jag måste vila lite från Skins känner jag. Säsong 1 och 2 var så himlahimla bra och alla karaktärer var underbara, de andra säsongerna kan knappast bli lika bra.
Nuuu ska jag sluta svamla!

Bai!

(Kommer ni ihåg när man skrev (L) hela tiden förresten? Hehe.)


:(

Nu har jag sett klart på Skins. Nu kommer det en ny generation. Jag grät mig genom hela sista avsnittet. Jag vill inte att Skins ska vara slut! Jag älskar typ alla i Skins! Tony, Sid, Chris, Jal, Cassie, Michelle, Anwar, Maxxie...

Ååååh. Vilken bra serie det var.




Kollar på Skins

Till Chris pappa: FUCK YOU!

Prao

Igår hjälpte jag till lite med simskolorna, några av ungarna hade ätit liiite för mycket socker verkade det som.
Hjälpte till att städa, badade, räddade livräddningsdockan Bosse.
Det var lite kul när en klass tränade livräddning och Kirri bara: tryck inte ner dockan under vattnet, då blir den bara ännu mer död!

Idag fanns det inte så där jättemycket att göra. Städade lite och så. Jag älskar personalrummet. You have no idea hur skönt det är att sätta sig där och äta sin lunch om man hjälpt till i simhallen.

Hur som, alla är jättetrevliga och så. Gick lite tidigare idag också, vid två. Missade tåget som gick 2 över (okej, gick lite tidigare än två) med typ tre sekunder. Scheisse liksom. Scheisse.

Hehe, hejdå.

(Jag bara dog när jag kom hem förresten. Lyssnade på iPoden och skulle kolla på Skins, och somnade. Så nu är jag pigg x))

Kollar på Skins

Woah, Cassie håller på att bli galen eller nåt...

Prao dag 1

Hallo

Första dagen på praon idag, det gick mycket bra. Jag praoar på min mammas jobb, så hon visar mig runt. Nema problemas. Jag bara väntar på att någon ska skylla något på mig så att jag kan säga: skyll inte på praktikanten!
Det är i simhallen jag praoar förresten.

Det enda minuset ärrrr... trumvirvel...

Alla nakna hundraåriga tanter i omklädningsrummet.

Man bara kom igen? SKYL ER! Okej att man duschar naken, men sen finns det faktiskt ingen anledning till att gå runt naken bland folk. Jag måste liksom strirra rakt ner i marken för att inte bli scared for life och blind.

Idag fanns det inte mycket att göra. Fick en guidad visning av mamma (och kände mig jättecool varje gång jag gick någonstans där det stod "endast personal") och hjälpte till med lite smågrejer. Kollade när tanterna hade vattengympa.
Imorgon ska jag vara med på någon livräddningsgrej.

To be continued...

Yay! Jay!

Jay är med i Skins :D


Ponnyakuten

Jag älskar Ponnyakuten, hehe.





Gjorde ett test, hehe
 
Är Ponnyakuten ett program för dig?
Ta reda på om Ponnyakuten är ett program som du borde se.
 
Proffs! Du bara måste kolla!
Du verkar ju redan vara proffs på hästar, men Tobbe Larsson, Jan Brink och de andra i Ponnyakuten kan säkert lära dig mycket som du inte redan vet!

Meeees

Vilken jäkla mes jag är! Jag spelade badminton på gympan och är helt slut i högerarmen. Den skakar när jag tar upp min macka. Jag tappade ett mjölkpaket för min högerarm inte orkade med den enorma vikten för ett tag sen.

Lass dich fallen um zu fliegen

Lyssnar på de tyska Humanoid låtarna (Hu-ma-no-id liksom xD) och jämför med de engelska. Och de tyska är så himla mycket bättre. Vissa är som helt andra låtar (vissa är faktiskt helt andra låtar, jag har kollat översättningar av de tyska texterna). Och vissa av de engelska låtarna på Humanoid gillar jag verkligen, men gillar jag de engelska så älskar jag de tyska. Tokio Hotel är bäst på tyska helt enkelt.





Hehehe


Maybe you moppen't!


RAAAAH

Jag struntar i Melodifestivalen. Kollar på klipp på Youtube istället.


Thumb's down

Den som sjöng nyss var ju aptråkig. Boooooring.

...

"... jodå, biland får jag till det"

.......



GAAAAHH.

Schhhhlager

Jaha. Melodifestivalen.
Jag blev lite glad, lite hoppfull, när jag såg att det var Måns, Christine och... Dolph som är programledare. Men det kändes så stelt, inövat och tillgjort när de stod där och pratade.

Dessutom är Ola dålig.

Hey Santa Claus Well no one else around believes me But the children on the block they tease me I couldn’t let them off that easy

Hallo leute!

Vet ni? Igår bläddrade jag omkring bland radiokanalerna; och kom in på en tysk radiokanal! Så jag lyssnade på tyska nyheter. Jag förstod inte så mycket, men snappade upp några ord, haha. Bl.a att klockan var halv nio. Det var den också.

Får jag tipsa om ett band som alla redan känner till men som jag tänker tipsa om ändå för att jag verkligen gillar dem?

The Killers.

Lyssnar på Tranquilize just nu (The Killers ft. Lou Reed). Good shit.

Men min favoritlåt med dem måste ändå vara Don't Shoot Me Santa. 

Oh Santa
I’ve been waiting on you

That’s funny kid
Because I’ve been coming for you
Oh Santa
I’ve been killing just for fun

Well the party’s over kid
Because I
Because I got a bullet in my gun
A bullet in your what?

Se så söta dem är

Jag älskar Narnia filmerna! Jag har blivit riktigt nördig, jag längtar jättemycket till tredje filmen. Synd bara att inte
William Moseley och Anna Popplewell är med...







You know what really grind my gears?

Nosy people!

RSS 2.0